En dit is de bouwgrond! (inclusief sneeuw)

Een foto sessie van onze bouwgrond? We wouden eerst wachten totdat er iets bijzonders zou gebeuren, zoals bijvoorbeeld het begin van de bouw.. Echter, ik vind sneeuw in november iets bijzonder (vervelend, koud en nadien erg vies). Dus, beste nieuwsgierige medemensen, vol trots presenteren wij U onze bouwgrond, inclusief bomen en (onze) sneeuw.


Dit is de zicht vanaf de overkant van de straat. Onze toekomstige overburen hadden niks door van mijn impromptu paparazzo uitspattingen, want hun voorgevel heeft geen deur maar enkele kleine ramen. Geen uitzondering hier in het lumburgsche, zeker niet bij huizen op grote wegen. Dat gaan wij dus mooi anders doen!


Wij gaan twee buren hebben, links hebben we vennootschapszetel en rechts staat een ééngezinswoning (zie onderstaande foto). Wie zien er naar uit om kennis te maken met onze buren en hopen later in pais en vree (en vooral veel rust) langs elkaar te kunnen 'wonen'.


Leuk detail: onze toekomstige buurvrouw is de zus van de vorige eigenares van onze bouwgrond. De oplettende kijker heeft waarschijnlijk al de fietsstalling gezien, nou beste mensen, die hoort bij de bushalte aan diens rechterkant. Die fietsstalling zal wegens veiligsheidsredenen moeten verhuizen tijdens de bouw. Een feit waar deze papparazzo niet om zal treuren.

1 opmerking:

Lodi zei

Wellicht een zeer stomme en overbodige vraag, maar gaan die bomen plat?