The concept®

Aan de stijl en vormgeving van ons huis hebben we nooit getwijfeld. Goed, hier en daar zijn wat dingen veranderd maar dat is enkel om het originele concept te versterken. Ondanks of juist opdat onze ideologie al vast stond gingen we ideetjes zoeken bij anderen, in dit specifieke geval andere huizen. Eylem en ik hebben in de afgelopen maanden verschillende huizen gefotografeerd.


Oorspronkelijk wouden wij een klassieke voorgevel met afgeronde ramen. De afgerondingen zouden terugkomen in de voordeurconstructie en andere elementen. Het is onze bedoeling om met veel beglazing enerzijds een ‘open’ gevoel binnenshuis te creëren, anderzijds een 'cocoon' te verkrijgen. Het centrale gedeelte van de woning zal bestaan uit: een glazen voordeur, een glazen achterzijde, en dit alles verbonden met een glazen dakconstructie. Simpelweg van links naar rechts: woongedeelte - open relax zone met swimspa - werkgedeelte.


In tussentijd zijn we dit huis tegengekomen. Zoals u ziet kan je door de glazen middenstuk rechtdoor naar de achterkant van het huis kijken. Bij ons zal een glazen dakconstructie voorzien zijn. Nog een grote verschil is dat wij zullen werken met twee volwaardige bouwlagen. Ons huis zal dus een moderne en dynamische uitstraling hebben even apart als wij.

1 opmerking:

sabine zei

Dit huis lijkt er al meer op ;-) nice! Dat eerste, iets te klassiek naar mijn mening...