Februari: 't klokje rond

In her tweede maand van het jaar hadden we nog altijd ruzie met Koning Winter. Maar, als die rotzak het 'rustig' aandeed, gingen we weer tegenaan! Ik denk dat de onderstaande foto een goed beeld geeft van wat er bereikt is in deze maand.Inmiddels is de voorgevel zo groot geworden dat het niet past op de foto. Net als vorige maand was het dek omgetoverd tot een schaatsbaan. Echter, als er een beetje zonlicht tevoorschijn komt, kan je het ijs letterlijk kapot trappen. Heerlijk is dat!Klik hier voor de resterende foto's van de maand februari.

Dus ja, het klokje is rond: dat betekend buitengevelstenen + binnenmuren + isolatie. Allemaal op een hoogte van ongeveer 1m50. Daarna moet er stelling worden gemaakt de gewenste plafondhoogte van 2m50 te bereiken.
Ondertussen heeft onze bouwplan enkele 'facelifts' gekregen m.b.t de binnenmuren en slaapkamers. Ik zal een tipje van de sluiter lichten: We gaan ongeveer 2 meter betonnen dallen 'weghalen' op de slaapkamers, waardoor je met behulp van een kleine trap toegang krijgt tot de zolder. Duplex, baby! De ondergedeelte zou functioneren als leefruimte/studeerkamer en de bovengedeelte als slaapkamer.

Om deze inhaalpogings-update af te ronden: de douchecabine van onze slaapkamer is gekocht. We waren toevallig binnengewandeld in een sanitair winkel te Houthalen en werden gelijk verliefd op onze douchecabine. Onze plannen voor een inbouw/gemetselde douche waren we snel 'vergeten'. De prijs was schappelijk voor hetgeen dat we voor kregen, namelijk genoeg ruimte voor 2 personen, een prachtige douche kop, LED-lampjes en een ingebouwde radio. Echter, we hebben die dag zelf verschillende soortgelijke douchecabines gezien en prijzen vergeleken voordat het definitief akkoord.

Geen opmerkingen: